kombinace Liebherr ICNP 3366

Liebherr ICNP 3366

Nový produkt

  • Roční spotřeba energie: 153 kWh/rok
  • Energetická třída: A+++
  • Spotřeba energie za 24 h: 0,42 kWh
  • Rozměry produktu (VxŠxH): 177,2 x 56 x 55 cm
  • Rozměry výklenku (VxŠxH): 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Užitný objem celkem: 255 l
  • Užitný objem chladící části: 193 l
  • Užitný objem mrazící části: 62 l

Více informací

31 990,00 Kč s DPH

-13 000,00 Kč

44 990,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Popis produktu

Liebherr ICNP 3366 s funkcí BioCool-Box

BioCool-Box je úložný prostor v chladničce, kde je umožněna regulace pasivně získané vlhkosti vzduchu proto, aby se prodloužila čerstvost v boxu uložené zeleniny a ovoce. Box lze hladce vysunout buď na kolečkovém systému nebo na teleskopických výsuvech prémiové kvality. Obě varianty garantují snadnou manipulaci, umožňují pohodlný přístup a dokonalý přehled v uložených potravinách. Vlhkost vzduchu uvnitř BioCool-Boxu lze regulovat posuvným regulátorem (označeným symbolem vodní kapky).

 

DuoCooling

Přesné a navzájem nezávislé nastavení teploty v chladicí a mrazicí části kombinované chladničky je dosaženo díky technologii DuoCooling s dvěma naprosto nezávisle regulovatelnými okruhy. Mezi chladicí a mrazicí částí nedochází k žádné cirkulační výměně vzduchu. Tím je zabráněno vzájemnému přenosu pachů, nežádoucímu teplotnímu vlnění a vysoušení uskladněných potravin v chladicí části.

 

FrostSafe

U FrostSafe jsou extra vysoké a vyjímatelné úložné boxy navzájem kompaktní a dokola uzavřené. Proto mráz při otevření přístroje tak rychle neuniká. Průhledná čela boxů zaručují optimální přehled o uložených mražených produktech.

 

Integrovatelné vestavné spotřebiče

Spotřebiče lze bez problému umístit za nábytkové dveře a tak je perfektně integrovat do sestavy kuchyňského nábytku. Tím vznikne opticky jednotná kuchyňská linka. Za povšimnutí také stojí dvě odlišné řešení montáže dveří nábytku. Montáž s pevným uchycením dveří: Dveře nábytku jsou instalovány pouze na dveře spotřebiče, na kterých spočívají svojí celou hmotností. Dveře nábytku nejsou montážně spojeny pomocí pantů s korpusem skříně. Montáž s pohyblivým uchycením dveří: Dveře nábytku jsou upevněny pomocí pantů přímo na korpus skříně a s dveřmi spotřebiče jsou spojeny pouze vodicí lištou. Při otevírání a zavírání se nábytkové dveře pohybují po této liště ve vzájemném souladu se dveřmi přístroje. Hmotnost nábytkových dveří je nesena hlavně panty korpusu.

 

Klimatická třída SN-T

Spotřebiče označené klimatickou třídou SN-T spolehlivě pracují i při teplotě okolního prostředí od +10°C do +43°C. Velkou teplotní toleranci umožňuje výkonný, ale zároveň úsporný chladicí systém, špičkové izolační hmoty a přesná řídící elektronika.

 

LED světelný sloupec na boku

Sloupec LED osvětlení na boku rovnoměrně osvětluje celý interiér. Po otevření dveří světlo postupně nabývá na intenzitě. Saténová povrchová úprava světel vytváří elegantní světelné efekty.

 

NoFrost

NoFrost od Liebherr nabízí mrazící výkon v profesionální kvalitě. Vložené potraviny jsou velmi rychle zmrazeny a udržovány ve zmrzlém stavu pomocí cirkulace ledového vzduchu, který aktivně odnímá teplo z potravin i prostoru mrazničky.
Rychlost odebrání tepla z potravin je rozhodující pro jejich následnou kvalitu při rozmražení. Vše je řízeno a kontrolováno elektronicky. Mrazící prostor a hlavně uložené potraviny zůstávají bez nepříjemné námrazy. S technologií NoFrost od Liebherr již nemusíte manuálně odmrazovat.

 

Pevné uchycení nábytkových dveří

Dveře nábytku jsou instalovány pouze na dveře spotřebiče, na kterých spočívají celou svou hmotností. Dveře nábytku nejsou montážně spojeny pomocí pantů s korpusem skříně.

 

PowerCooling systém

Výkonný systém směrově řízené cirkulace vzduchu PowerCooling zajišťuje rychlé ochlazení právě uložených potravin a rovnoměrnou teplotu udržovanou uvnitř celého prostoru chladničky. Kontakt na dveřích vypíná ventilátor, jakmile jsou dveře otevřeny, čímž brání ztrátě chladu a šetří elektrickou energii.

 

SoftSystem

SoftSystem je integrovaný systém dovírání dveří, který zaručuje jemné a tiché zavření dveří. Od úhlu 35° se dveře automaticky zavírají samy. SoftSystem zaručuje jemné zavření dveří a stabilitu všech uložených potravin a lahví i pokud jsou dveřní police zcela zaplněny a jsou zavřeny velkou, až neúměrnou silou.

 

SuperCool

Při použití automatické funkce SuperCool dojde k plynulému snížení teploty v chladicím prostoru na +2°C až na dobu 12 hodin, což je ideální pro rychlé zchlazení čerstvě vložených potravin.

 

SuperFrost

Při použití automatické funkce SuperFrost nastane velmi účinné a energeticky úsporné zmrazování. Při teplotě -32°C je z nově vložených potravin rychle odebráno teplo - prudce se sníží jejich teplota a značně se omezí krystalizační efekt vody uvnitř potravin. Jakmile je proces zmrazení dokončen nebo maximálně po 65 hodinách provozu, je funkce SuperFrost automaticky vypnuta. Tento zmrazovací postup díky funkci SuperFrost zachová maximum nutričních látek v uložených potravinách.

 

Vyrovnávací tyčky

Vyšší spotřebiče s výškou 140 cm nebo větší mají dvě vyrovnávací tyčky po levé a pravé straně spodní části. Pomocí těchto tyček je možné dokonale nastavit polohu spotřebiče a eliminovat naklánění, což umožní dokonalé zavření dveří a dosažení optimálního chladícího výkonu.

 

Zaměnitelný směr otevírání dveří

Přístroje se z výrobních závodu dodávají standardně s otevíráním dveří doprava. Možnost změnit směr otevírání dveří napomůže k dokonalé prostorové integraci a sladění s interiérem.

 

Alarm otevřených dveří

Pro ochranu uložených potravin před nežádoucím teplotním vlněním, dojde po 60 sekundách od otevření dveří k upozornění uživatele pomocí aktivace akustického dveřního alarmu.

 

Dělitelný skleněný regál

Jednu polovinu dělitelného skleněného regálu je možné zasunout pod polovinu druhou, což s sebou přináší větší flexibilitu pro skladování potravin a možnost skladovat vyšší nádoby. Všechny regály z bezpečnostního skla mohou být výškově nastaveny podle potřeby.

 

Dětská pojistka

Dětskou pojistku lze aktivovat na ovládací elektronice proto, aby se zabránilo nežádoucímu vypnutí přístroje nedopatřením. Pokud je dětská pojistka aktivována, zobrazuje se to pomocí symbolu v MagicEye.

 

Dveřní interiér GlassLine s VarioBoxy

Dveřní regály GlassLine mají saténovou povrchovou úpravu spodní části bezpečnostního skla, elegantní plastové okraje, lištové zábrany z nerezové oceli a oddíl na láhve a zavařeniny s variabilně nastavitelným držákem, který bezpečně drží vložené láhve. Dvě vyjímatelné přihrádky VarioBox usnadňují uspořádání a uchovávání potravin malých rozměrů, které jsou takto velmi přehledné. Zarážka zásuvky zabraňuje vypadnutí přihrádek VarioBox, když jsou z nich vyjmuty potraviny.

 

GlassLine

Vysoce propracovaný a funkční interiér GlassLine vyzařuje kvalitu zpracování i technologickou vyspělost. Dveřní poličky i úložné police jsou vyrobeny z bezpečnostního skla. Dělené podsouvatelné skleněné police se hodí pro všestranné použití. Veškeré úložné police a poličky jsou prostorově variabilní.

 

Hladké vnitřní stěny

Typické pro vnitřní prostory chladniček jsou čtyři členěné opěrné sloupky, které zaručují velkou nosnost a flexibilitu při umísťování skleněných úložných polic ve vertikálním směru. Další výhodou je velmi hladký vnitřní povrch stěn přístroje, který umožňuje velmi snadné čistění.

 

Ovládací panel s dotykovým displejem

Inovativní ovládací panel s dotekovým LC displejem zaručuje konstantní udržování navolených teplot v jednotlivých oddílech pro láhve s vínem. Digitální displej přesně zobrazuje teplotu se zaokrouhlením k nejbližšímu stupni. Elektronicky ovládané funkce lze snadno navolit a měnit pouhým dotekem. Dveřní signalizace a teplotní alarm upozorní na případné problémy, např. otevřené dveře. Dětská pojistka zabrání nechtěným změnám nastavení.

 

Pořadač vajec – kapacitně flexibilní

Univerzální pořadač vajec se skládá ze dvou zásuvných úložných dílů. Jeho minimální/maximální úložná kapacita je 10/20 kusů slepičích a 14/28 křepelčích vajec. Díky svým rozměrům je možné pořadač uložit kdekoliv v chladící části, nejlépe však v BioFresh DrySave boxu, kde mohou být bezpečně uložena čerstvá vejce až po dobu 45 dnů, aniž by došlo k degradaci jejich nutričních hodnot. Ku prospěchu je také ukládání vajec do pořadače zašpičatělým koncem dolů.

 

VarioSafe

Přihrádky VarioSafe zajišťují skvělý výhled na svůj obsah a vytvářejí řád v uložených potravinách. Je to vhodné místo pro uložení drobných potravin, balení, tub a sklenic.

Přihrádka může být umístěna v různých výškách na dvojici osvětlených sloupců.

 

Výškově nastavitelné nohy

Přístroje Liebherr lze optimálně vyrovnat seřízením výškově stavitelných předních podpěr. Tím je zajištěna provozní stabilita, technická funkčnost a estetická návaznost přístroje na okolní nábytek.

 

Zásuvka na led

Velkou, víkem opatřenou zásuvku na led je možné snadno naplnit vodou díky pohodlně přístupnému plnícímu otvoru. Víko bezpečně přihrádku utěsní, a lze s ní tak manipulovat a pokládat bez rozlití vody.

Zásuvky mrazáku na kolečkách

Velmi hluboké zásuvky mrazáku se pohybují na kolečkách a lze je snadno vyjmout, i když jsou plné. Zásuvky se snadno vyjímají a čistí a jejich průhledně provedení velice usnadňuje přehled o tom, co obsahují.

Technické parametry

  • Způsob umístění: Vestavný spotřebič
  • Roční spotřeba energie: 153 kWh/rok
  • Energetická třída: A+++
  • Spotřeba energie za 24 h: 0,42 kWh
  • Rozměry produktu (VxŠxH): 177,2 x 56 x 55 cm
  • Rozměry obalu (VxŠxH): 182,9 x 57,2 x 62,2 cm
  • Rozměry výklenku (VxŠxH): 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Užitný objem celkem: 255 l
  • Hrubý objem celkem: 283,0 l
  • Hmotnost včetně obalu: 77,0 kg
  • Hmotnost produktu: 73,2 kg
  • Užitný objem chladící části: 193 l
  • Užitný objem mrazící části: 62 l
  • Hrubý objem chladící části: 202l
  • Hrubý objem mrazící části: 81 l
  • Hlučnost: 38 dB
  • Klimatická třída: SN-T
  • Teplotních zón: 2
  • Počet chladících okruhů: 2
  • Napětí: 220-240 V
  • Frekvence: 50 Hz

Vybavení chladničky

  • Systém chlazení v chladící části: dynamický
  • Způsob odmrazování v chladící části: automatický
  • Počet polic v chladící části: 6
  • Výškově nastavitelné poličky: 5
  • Počet dělitelných poliček: 1
  • Počet boxů na konzervy: 2
  • Materiál poliček v chladící části: sklo
  • Box na láhve: 1
  • Osvětlení v chladící části: LED světelný sloupek
  • Pořadač vajec – kapacitně flexibilní

Vybavení mrazničky

  • Systém chlazení: dynamický
  • Způsob odmrazování v mrazící části: automatický
  • Počet hvězdiček v mrazící části: 4
  • Osvětlení v mrazící části: LED osvětlení
  • Množství ke zmrazení za 24 hod: 10 kg
  • Doba skladování při výpadku proudu: 20 h
  • Počet VarioBoxů: 2
  • Počet zásuvek: 3
  • Materiál poliček v mrazící části: sklo

Ovládaní a kontrola

  • Displej: MagicEye s LED ukazatelem teploty
  • Ukazatel teploty: chladící část, mrazící část
  • Způsob ovládání: dotykové ovládání
  • Umístění ovládání: za dveřmi
  • Signalizace poruchy: zvuková, optická
  • Akustický alarm otevřených dveří Dětská pojistka

Design

  • Umístění pantů dveří: vpravo, lze zaměnit
  • Montáž dveří: pevné uchycení dveří
  • Maximální úhel otevřených dveří: 115°
  • Odvětrávání: odvětrávání v nábytku
  • Výškově nastavitelné nožičky: 2

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

kombinace Liebherr ICNP 3366

kombinace Liebherr ICNP 3366

  • Roční spotřeba energie: 153 kWh/rok
  • Energetická třída: A+++
  • Spotřeba energie za 24 h: 0,42 kWh
  • Rozměry produktu (VxŠxH): 177,2 x 56 x 55 cm
  • Rozměry výklenku (VxŠxH): 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Užitný objem celkem: 255 l
  • Užitný objem chladící části: 193 l
  • Užitný objem mrazící části: 62 l