Zobrazit větší

chladnička Liebherr IKP 1654

Liebherr IKP 1654

Nový produkt

Třída energetické účinnostiA+++
Roční spotřeba energie102 kWh
Emise hluku ve vzduchu35 dB (A)
Šířka559 mm
Výška872 mm
Hloubka54,4 mm
Užitečný obsah chladicích prostor120 L
Užitečný obsah mrazicích prostor16 L

Více informací

Tento produkt již není na skladě

0,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Liebherr IKP 1654-20 vestavěná chladnička bílá EEK: A +++
 
Chladnička Liebherr IKP 1654-20 je ideální pro středně velké domácnosti s celkovou kapacitou 136 litrů. Potraviny lze ideálně uložit na tři police, četné přihrádky na dveře a dvě misky na ovoce a zeleninu. Díky funkci automatického odmrazování v chladné místnosti je provoz pro uživatele extrémně snadný a se spotřebou elektřiny pouhých 102 kWh za rok je IKP 1654-20 zařazen do třídy energetické účinnosti A +++.
 
Uzavírací tlumič SoftSystem
Uzavírací tlumič SoftSystem je při každodenním používání pohodlný a přesvědčivý. SoftSystem integrovaný do dveří tlumí pohyb, když jsou dveře zavřeny, a zajišťuje obzvláště jemné zavírání, i když jsou vnitřní dveře plně naložené. U vestavěných zařízení se dveře automaticky zavírají z úhlu otevření přibližně 30 °. Systém tlumeného zavírání je navržen v elegantní bílé barvě, aby ladil s vnitřními dveřmi.
 
4hvězdičkový mrazicí oddíl
Čerstvé potraviny lze zmrazit ve 4hvězdičkovém mrazicím prostoru a dlouhodobě skladovat. Teploty -18 ° C a nižší zajišťují, že jsou potraviny skladovány způsobem, který zachovává vitamíny a minerály.
 
GlassLine v interiéru
Vysoce kvalitní celkový dojem z interiéru dotváří elegantní vybavení GlassLine z bezpečnostního skla. Elegantní úložné plochy GlassLine jsou odolné proti rozbití, poškrábání a snadno se čistí. Vysoce kvalitní pásky z nerezové oceli doplňují celkový harmonický obraz. Rozdělitelná a posuvná skleněná deska nabízí obzvláště flexibilní použití.
 
SuperCool automatický
Automatický systém SuperCool snižuje teplotu studené místnosti na +2 ° C po dobu až 12 hodin - ideální pro rychlé chlazení čerstvě skladovaných potravin.
 
Alarm dveří
Aby byla zajištěna bezpečná ochrana potravin, varuje akustický alarm dveří po otevření dveří po dobu 60 sekund.
 
Rodičovská kontrola
Dětská pojistka může být naprogramována tak, aby zabránila neúmyslnému vypnutí zařízení. Pokud je aktivována dětská pojistka, je to v MagicEye označeno symbolem.
 
Průhledné přihrádky na zeleninu
Průhledné přihrádky na zeleninu nabízejí dostatek prostoru pro úhledné uložení ovoce a zeleniny. Snadno se také čistí.
 
Vyměnitelný závěs dveří
Zařízení jsou z výroby vybavena zarážkou dveří vpravo. S možností výměny dveřního závěsu lze zařízení vždy optimálně provozovat v oblasti instalace.
 
Integrovatelná integrovaná zařízení
Zařízení lze snadno instalovat za nábytková dvířka konverze a tím se dokonale integrovat do kuchyně. To vytváří vizuálně jednotnou kuchyňskou linku. Je nutné dodržovat technologii montáže nábytkových dveří. Pevná sestava dveří: Dveře nábytku a dveře spotřebiče jsou navzájem pevně spojeny připojením nábytkových dveří přímo ke dveřím spotřebiče. Instalace posuvných dveří: Dveře nábytku jsou připevněny přímo k vysoké jednotce a jsou spojeny s dvířky spotřebiče pomocí posuvných lišt. Při otevírání a zavírání se dveře nábytku posouvají po kolejnicích.
 
Pevná sestava dveří
Dveře nábytku a dveře spotřebiče jsou navzájem pevně spojeny připojením nábytkových dveří přímo ke dveřím spotřebiče.
 
Super ekonomické
Použitím nejmodernější elektroniky v kombinaci s vysoce účinnými chladicími systémy nabízí Liebherr atraktivní a superekonomický sortiment v nejlepších třídách energetické účinnosti napříč všemi skupinami produktů. Se spotřebiči v nejlepší třídě energetické účinnosti A +++ nabízí Liebherr spotřebiče na nejvyšší úrovni úspory energie.
 
VEDENÝ
Bezúdržbový, prostorově úsporný a energeticky úsporný: LED s dlouhou životností zajišťují dokonalé osvětlení interiéru. Díky malému tepelnému záření jsou čerstvé potraviny vždy perfektně skladovány.
 
MagicEye s LC displejem
Ovládání prémiové elektroniky Magic Eye s inovativním konceptem dotykové obsluhy a jasná komfortní elektronika zajišťují přesné dodržení zvolených teplot. Nastavení a funkce lze snadno a pohodlně ovládat.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

chladnička Liebherr IKP 1654

chladnička Liebherr IKP 1654

Třída energetické účinnostiA+++
Roční spotřeba energie102 kWh
Emise hluku ve vzduchu35 dB (A)
Šířka559 mm
Výška872 mm
Hloubka54,4 mm
Užitečný obsah chladicích prostor120 L
Užitečný obsah mrazicích prostor16 L