Liebherr SBSbs 8673

Liebherr SBSbs 8673

Nový produkt

Energetická třída A+++/A+++

Rozměry (v x š x h) 185 x 121 x 66,5 cm

Užitný objem celkem 629 l

Užitný objem chladící části 234 l

Užitný objem mrazicí části 262 l

Užitný objem části BioFresh 133 l

 

Více informací

89 900,00 Kč s DPH

-35 000,00 Kč

124 900,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Premium, objem chladničky 234 l., BioFresh 133 l., objem mrazničky 262 l., 9 zásuvek, **** NoFrost, IceMaker (výrobník ledu), SoftSystem, provedení BlackSteel - černá nerezová ocel, SN-T

BLUPerformance, Premium, dotykový 2,4" ColourDigital LC-Displej, madla-al-DIMOD, Ze-38dB(A)re1pW, SN-T, SoftSystem, SmartDevice, vše nerez BlackSteel, SGNPbs 4365, (MKI), mr. NoFrost, 262 l - 7 a ½ boxu, IceMaker ½ boxu – s připojením, LED, VarioSpace, FrostSafe, SKBbs 4350, (MKI), chl. 234 l, 6 x 5 x 1, ventilátor FreshAir, VarioSafe-Box, LED, FLEXI plocha na lahve, 2x dveřní VarioBox, 3x dveřní polička, BioFresh 133 l, DS-1 box, DS&HS-2 boxy, 3x SoftTelescopic

BioFresh

Více jak dvě dekády firma LIEBHERR velmi úspěšně nabízí zákazníkům v celosvětovém měřítku svoji patentovanou technologii BioFresh. Synonymem pro BioFresh jsou: vitamíny, minerály, bílkoviny, stopové prvky, čerstvost, svěžest, energie, výkonnost a zdravý životní styl. Jedinečný BioFresh nelze zaměňovat s takzvanými „nulovými zónami“. Všichni přece slibují to samé, dlouhodobou čerstvost, svěžest a zdravý životní styl.

Čím se tedy BioFresh odlišuje od ostatních, takzvaných „nulových zón“?

  1. BioFresh zóna je součástí chladničky, ale je klimaticky i prostorově oddělena, včetně samostatných prostorových čidel teploty.
  2. Teplota v BioFresh zónách je stabilně udržována těsně nad bodem mrazu, což značně omezuje aktivitu bakterií.
  3. BioFresh zóny jsou aktivně zásobovány vzdušnou vlhkostí s možností její následné regulace, dle potřeby uložených potravin. Mohou se tedy používat jako HydroSafe – ovoce, zelenina, nebo DrySafe – maso, sýry, ryby a mléčné produkty.
  4. BioFresh zóny potraviny nevysušují, nevystavují nežádoucímu teplotnímu kolísání a nemísí pachy s mrazničkou.
  5. Klimatické prostředí v BioFresh zónách udrží potraviny nutričně aktivní, čerstvé a chutné až dvanáctkrát déle (dle druhu), než v běžné chladničce.
  6. V boxech BioFresh, obzvláště v HydroSafe zóně se vzdušnou vlhkostí na úrovni cca 90%, se netvoří žádná kondenzace vody. Proto nemusíte do BioFresh boxů vkládat žádné podložky, redukce, ani rošty, které zamezují kontaktu zkondenzované vody s uloženými potravinami. Tím nedochází ke znehodnocování potravin vodním kondenzátem, která se jinak shromažďuje na dně úložných boxů

BlackSteel

Černé nerezová ocel BlackSteel tvoří vnější opláštění vybraných chladniček a mrazniček LIEBHERR.

BlackSteel těží z výhod SmartSteel. Vizuálně přitažlivá černá barva dodává spotřebiči nadčasový design.

BluPerformance

Více vnitřní kapacity pro skladování potravin, hospodárnost a energetická účinnost, tichý provoz, snadnost použití a výjimečný design: V oblasti chlazení a mrazení nastavují spotřebiče BluPerformance od Liebherr nová měřítka.

DuoCooling

Přesné a navzájem nezávislé nastavení teploty v chladicí a mrazicí části kombinované chladničky je dosaženo díky technologii DuoCooling s dvěma naprosto nezávisle regulovatelnými okruhy. Mezi chladicí a mrazicí částí nedochází k žádné cirkulační výměně vzduchu. Tím je zabráněno vzájemnému přenosu pachů, nežádoucímu teplotnímu vlnění a vysoušení uskladněných potravin v chladicí části.

FrostSafe

U FrostSafe jsou extra vysoké a vyjímatelné úložné boxy navzájem kompaktní a dokola uzavřené. Proto mráz při otevření přístroje tak rychle neuniká. Průhledná čela boxů zaručují optimální přehled o uložených mražených produktech.

IceMaker s připojením na vodovod

Výrobník ledu, který lze připojit na vodovodní síť, vám zajistí přísun ledových kostek optimální kvality pro každou příležitost. Výrobní kapacita je 1,5 kg za 24 hodin. Do zásoby si můžete uložit ledové kostky do dvou boxů, takže budete mít dostatek ledu i na větší party. Integrovaný vodní filtr trvale zajišťuje perfektní kvalitu vody ledových kostek. Elektronické řízení upozorňuje, kdy musí být filtr na vodu vyměněn.

Klimatická třída SN-T

Spotřebiče označené klimatickou třídou SN-T spolehlivě pracují i při teplotě okolního prostředí od +10°C do +43°C. Velkou teplotní toleranci umožňuje výkonný, ale zároveň úsporný chladicí systém, špičkové izolační hmoty a přesná řídící elektronika.

LED osvětelní zóny BioFresh

LED osvětlení BioFresh zóny je u modelů třídy PremiumPlus integrováno do boční stěny BioFresh tak, že je se stěnou v rovině, nevyčnívá do okolního prostoru a je vždy na úrovní úložného boxu. Proto jsou veškeré uložené potraviny v průhledných BioFresh boxech ideálně přehledné.

LED osvětlení mrazící části

LED diody jsou energeticky efektivní, výkonné, s dlouhou životností a šetrné k životnímu prostředí. Diody jsou integrovány do spodní části interiéru mrazničky, aby osvětlily obsah otevřených zásuvek.

NoFrost

NoFrost od Liebherr nabízí mrazící výkon v profesionální kvalitě. Vložené potraviny jsou velmi rychle zmrazeny a udržovány ve zmrzlém stavu pomocí cirkulace ledového vzduchu, který aktivně odnímá teplo z potravin i prostoru mrazničky.
Rychlost odebrání tepla z potravin je rozhodující pro jejich následnou kvalitu při rozmražení. Vše je řízeno a kontrolováno elektronicky. Mrazící prostor a hlavně uložené potraviny zůstávají bez nepříjemné námrazy. S technologií NoFrost od Liebherr již nemusíte manuálně odmrazovat.

PowerCooling systém

Výkonný systém směrově řízené cirkulace vzduchu PowerCooling zajišťuje rychlé ochlazení právě uložených potravin a rovnoměrnou teplotu udržovanou uvnitř celého prostoru chladničky. Kontakt na dveřích vypíná ventilátor, jakmile jsou dveře otevřeny, čímž brání ztrátě chladu a šetří elektrickou energii.

SmartDevice

Přístroje značky Liebherr označené logem "SmartDevice" mohou být připojeny do internetové sítě prostřednictvím SmartDeviceBox. Toto zařízení umožňuje přístup k dalším službám a vzdálené ovládání z počítače nebo mobilního zařízení. SmartDeviceBox je k dispozici jako příslušenství.

SmartSteel

Povrchová úprava SmartSteel významně snižuje na nerezových plochách viditelnost otisků prstů. Ocelový povrch je velmi snadno čistitelný a odolný proti poškrábání. Při silném znečištění stačí flanelový hadřík lehce navlhčit, nebo použít čisticí prostředek s neutrálním pH.

SoftSystem

SoftSystem je integrovaný systém dovírání dveří, který zaručuje jemné a tiché zavření dveří. Od úhlu 35° se dveře automaticky zavírají samy. SoftSystem zaručuje jemné zavření dveří a stabilitu všech uložených potravin a lahví i pokud jsou dveřní police zcela zaplněny a jsou zavřeny velkou, až neúměrnou silou.

SoftTelescopic

U všech přístrojů ve výbavě Premium jsou BioFresh úložné boxy usazeny na teleskopických plnovýsuvech SoftTeleskopic, se samočinným vtažením a jemným tlumením uzavírání, což je při denním používání bezpečné, praktické a komfortní. Boxy lze plně vysunout a vyjmout při otevření dveří na 90° a větším. Přehlednost je vyřešena centrálně integrovaným LED osvětlením.

SuperCool

Při použití automatické funkce SuperCool dojde k plynulému snížení teploty v chladicím prostoru na +2°C až na dobu 12 hodin, což je ideální pro rychlé zchlazení čerstvě vložených potravin.

SuperFrost

Při použití automatické funkce SuperFrost nastane velmi účinné a energeticky úsporné zmrazování. Při teplotě -32°C je z nově vložených potravin rychle odebráno teplo - prudce se sníží jejich teplota a značně se omezí krystalizační efekt vody uvnitř potravin. Jakmile je proces zmrazení dokončen nebo maximálně po 65 hodinách provozu, je funkce SuperFrost automaticky vypnuta. Tento zmrazovací postup díky funkci SuperFrost zachová maximum nutričních látek v uložených potravinách.

Těsnění dvířek

Drážka na vnitřní straně dveří umožnuje snadné čištění, nasazování či dokonce výměnu dveřního těsnění, například při jeho nechtěném mechanickém poškození uživatelem. Těsnění disponuje speciálními antibakteriálními vlastnostmi, které zabraňují usazování nežádoucích mikroorganismů a přispívají tak k dokonale hygienickému uložení potravin. Těsnění je navrženo tak, aby ladilo k barvám přístroje.

VarioSpace

Ve všech mrazničkách s technologiemi NoFrost, nebo SmartFrost mohou být díky variabilnímu prostorovému řešení VarioSpace úložné boxy a skleněné úložné police mezi nimi snadno vyjmuty a vytvořen potřebný prostor. VarioSpace – jednoduché řešení, jak rychle přizpůsobit místo pro uložení objemných potravin, například celé krůty.

Alarm otevřených dveří

Pro ochranu uložených potravin před nežádoucím teplotním vlněním, dojde po 60 sekundách od otevření dveří k upozornění uživatele pomocí aktivace akustického dveřního alarmu.

Dělitelný skleněný regál

Jednu polovinu dělitelného skleněného regálu je možné zasunout pod polovinu druhou, což s sebou přináší větší flexibilitu pro skladování potravin a možnost skladovat vyšší nádoby. Všechny regály z bezpečnostního skla mohou být výškově nastaveny podle potřeby.

Dětská pojistka

Dětskou pojistku lze aktivovat na ovládací elektronice proto, aby se zabránilo nežádoucímu vypnutí přístroje nedopatřením. Pokud je dětská pojistka aktivována, zobrazuje se to pomocí symbolu v MagicEye.

Madlo s integrovaným mechanismem otvírání

Praktická patentovaná madla dveří s integrovanou dvoubodovou otevírací mechanikou umožňují velmi lehce a komfortně otevřít dveře přístroje bez efektu pozvolného znehodnocování těsnění. Ani vícenásobné otevírání a zavírání dveří v krátkém sledu po sobě není problém. Madlo je vybaveno mechanismem pro jemné odloučení těsnění dveří od tělesa přístroje, bez zbytečného mechanického rázu do těsnění.

Univerzální polička na lahve

Moderním a jedinečným detailem výbavy u všech modelů s BioFresh je univerzální úložná police. Její jedinečnost spočívá ve dvou variantách využití, dle momentální potřeby. První varianta umožňuje bezpečné uložení lahví různých průměrů a velikostí na plastový povrch s profilovaným dnem. Druhá varianta nabízí hladkou skleněnou odkládací plochu. Oba záměnné povrchy jsou součástí univerzální úložné police.

VarioSafe

Přihrádky VarioSafe zajišťují skvělý výhled na svůj obsah a vytvářejí řád v uložených potravinách. Je to vhodné místo pro uložení drobných potravin, balení, tub a sklenic.

Přihrádka může být umístěna v různých výškách na dvojici osvětlených sloupců.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Liebherr SBSbs 8673

Liebherr SBSbs 8673

Energetická třída A+++/A+++

Rozměry (v x š x h) 185 x 121 x 66,5 cm

Užitný objem celkem 629 l

Užitný objem chladící části 234 l

Užitný objem mrazicí části 262 l

Užitný objem části BioFresh 133 l